Kursus i førstehjælp 14.3.2018 kl. 18:00

Kære beboer i  Ravnstrup by og omegn!

Lær at redde liv med et kursus i førstehjælp . . .

Med et førstehjælpskursus fra LOF får du undervisning i, hvad du skal gøre, hvis du overværer en ulykke – uanset om der er tale om småskader eller en livstruende situation.

Du får en teoretisk og en praktisk undervisning i at håndtere vanskelige situationer og ulykker, så du kan handle sikkert og hurtigt, hvis f.eks. et familiemedlem kommer til skade.

Der må maksimalt være 16 kursister på holdet. Det er nemlig vigtigt, at der er tid nok til hver enkelt kursist, så alle får den nødvendige viden og får øvet sig, så man føler sig tryg til at kunne gå ud og yde førstehjælp.

Ravnstrup Borgerforening har i samarbejde med LOF arrangeret et 4 timers kursus i førstehjælp.

Sted: Klubhuset ved sportspladsen i Ravnstrup

Tidspunkt: Onsdag den 14. marts 2018 kl. 18:00.

Deltagere: Max. 16

Tilmelding: Senest 12-3-2018 til Knud Erik Christensen på telefon 20193517 eller på mail prinshenriksvej4@post.tele.dk