3 Comments on “Billeder tagget "landskab"

1. Mit syn på dette er, at vi i Borgerforeningen skal arbejde på at få etableret et fodgængerfelt med blinkende appelsin-kupler placeret ved busstoppestedet overfor genbrugsbutikken. Umiddelbart en opgave Knud Erik skal have med til Viborg Landsbysammenslutning.
    Indlæg: Paul Erik Pedersen

2. Hvem er det som ikke må få cykelstier ? Det er dem som vedligeholder naturen og stier til alle, også til dem som har cykelstier og gerne vil bruge naturen i deres fritid. Jeg vil snart have en cykelsti, så at også jeg kan komme sundt og sikkert i skole og på arbejde, om jeg så skal flytte efter det. Hvem mon kommer og vedligeholder stierne i vores natur, der hvor jeg bor nu. Fra os “herude” til resten af Danmark.

• Tak for opfordringen.
      Borgerforeningen her i Ravnstrup har arbejdet på det de sidste mange år (også sammen med Mønsted). Da hovedvejen fra Ravnstrup mod Viborg hører under vejdirektoratet, er det Viborg kommune, som nu skal trække i arbejdstøjet og presse på. Kommunen kan desværre ikke egenhændigt udføre anlægsarbejdet uden at indblande vejdirektoratet i projektet.